Om coaching, psykoterapi, parterapi, supervision og workshops

Om coaching, psykoterapi & parterapi, supervision, workshops og retreats.


Coaching er sådan et godt redskab, når du er på vej mod et sporskifte og gerne vil nå i mål, finde afklaring på en ny retning i det private eller i arbejdslivet - indfri et valg, en beslutning, realisere en drøm, afklare dig med, hvad du gerne vil fremover, finde vej i et nyt livsafsnit.


Når du har brug for at få kastet lys på dine værdisæt og dine mindset, dine relationsvaner med dig selv og med dine muligheder, dine narrativer om dig selv og om verden, som du måske aldrig rigtig har fået kigget efter i sømmene.


Så græsset, hvor du skal gå i morgen, og få realiseret den horisont, du har indstillet din personlige GPS til at være næste destination på din livsrejse.


Forandring og nye begyndelser, nyt liv på hylderne - det er coaching såå godt til - også for par, der gerne vil afstemme med hinanden, hvad fremtiden skal bestå af - også de fælles værdier, den fælles perspektivering på, hvor man står - og hvad der er vigtigere end noget andet, når det kommer til trivsel, lykke i parforholdet, livskvalitet i hverdagen.


Psykoterapi er en mulighed, når du har brug for hjælp undervejs i livets udfordrende afsnit. 


Når du gerne vil ledsages af en terapeut på vej gennem livet ups and downs, forandringer og udfordringer, slutninger og nye begyndelser.


Når du har lidt et tab og har sorg, eller når du døjer med hverdagen i omstændigheder, der har set bedre dage.


Når gamle traumatiske begivenheder eller relationer giver ekko i nutiden i PTSD - forsinket stress, angst, vrede eller andre følelser, der kan være ret omfattende, måske lige i overkanten at håndtere og forvalte alene.


Eller når du har brug for sparring til et projekt, du har sat i søen - eller har på sigtekornet ude i horisonten.


Når du undrer dig over, hvad det kan være, der betinger, at du havner i de samme kontekst, de samme situationer med nogenlunde den samme type personer - den ene gang efter den anden.


Når du gerne vil udvikle dig - komme i vækst, ændre måder og veje i dagligdagen, som i livet og i det hele taget overvinde det, der holder dig tilbage i forskellige sammenhænge, eller holder dig i lås. Ændre den måde, du er part i relationer og forhold på, den måde du er part i et arbejde, eller i et studie, den måde du forholder dig til dig selv - eller til andre.


Når du gerne vil forstå dig selv med baggrund i alt det, der ligger bag dig - fra den familie, du kommer fra, det land, du kommer fra, de erfaringer, der gennem livet har haft indflydelse på, at du er blevet til den, du er, med dit særlige særkende, din individuelle måde at være i livet på. 


Forstå hvordan det kan være, at der er partnervalg eller episoder, og andre valg - der bliver ved at gentage sig eller genudspille sig i dit liv i forskellige forklædninger og rammer, selv om du prøver på at være opmærksom på forandring.


Når du døjer med afhængiged af et eller andet, eller du døjer med medafhængighed og bare ikke kan nære dig fra at reagere på et menneske, der går i lag med den afhængighed, der foretrækkes.


Måske at du har helt andre årsager til at søge hjælp - terapi, ledsagelse, sparring eller coaching er en mulighed. Parterapi


Det kan være, at dit parforhold har brug for førstehjælp, eller du har som del af et - og gerne vil afklare dig med det. 


Hvad der er din egen andel i det, I er udfordrede med - og hvad du kan gøre med det, eller om der er mulighed for måske at motivere din partner til at gøre noget med sin andel i de vanskeligheder, I har.


Om du skal blive eller gå, om det er godt for dig - eller om hvordan du skal finde kræfter og mod til at blive, hvis det er det, du gerne vil, selv om det ikke lige er så nemt.


Det kan også være, at I har brug for at komme i terapi sammen. Hvis det er svært at få talt om det, der rører sig i parforholdet - eller om hvad I gør jer af tanker, har af behov eller føler hver især, hvis I aldrig rigtig kommer ind på samtaler om den slags i hverdagen. Hvis I er i tvivl om, hvad det egentlig er, der foregår mellem jer, der gør det svært at finde finde glæde og let lune, kærlighed og initiativ i hverdagen.


Hvad end årsagen er parterapi en mulighed for at undersøge, om der er baggrund for at løse de konflikter, der måtte være opstået mellem jer - en mulighed for hjælp til at afklare jer sammen - om det, der er.Supervision


Jeg tilbyder individuel supervision til psykoterapeuter, coaches og andre - faglig eller personlig supervision på hvad end, det nu måtte være, du føler dig fagligt eller personligt udfordret med i din praksis eller på din virksomhed, din arbejdsplads.


Jeg tilbyder også personlig supervision til ansatte i offentligt regi, som fx socialrådgivere, sygeplejersker, sosuassistenter eller socialpædagoger, ledere og mellemledere i større eller mindre virksomheder og botilbud, institutioner, der arbejder indenfor pleje- og behandlingsområdet, det sociale, pædagogiske eller psykologiske område - hvem det nu måtte være, der har brug for ekstern, personlig supervision/ coaching, eller faglig supervision til dit fag, der hvor jeg har noget at tilbyde i supplement til din uddannelse eller til tidligere erfaringer.


Generelle priser og vilkår for supervision kan du finde på siden om alt det praktiskeForedrag, workshops og retreats.


Foredrag eller workshops har som regel op til 4 timers varighed, og foregår på en lokation med minimum 10 deltagere her i København, eller det kan foregå online på platformen Zoom - på temaer, som du selv kan efterspørge ved at skrive en mail til mig om det. Hvis I er flere, der har interesse i en workshop om det samme tema og kan mønstre minimum 10 deltagere, så kan vi afholde workshoppen i løbet af en måneds tid efter, at jeg har hørt fra jer om det. 


Jeg afholder ind imellem også coaching retreats over en weekend her i København - hvor vi mødes både lørdag og søndag fra kl. 11 til kl. 18, på temaer, der kræver en kende mere arbejde og integration for at få udbytte af det, fx det her med at finde ud af, hvad der skal til, for at du har livskvalitet - og komme i mål med det, der skal til for at få det til at ske - indenfor en overkommelighed tidshorisont.


Priser for workshops og retreats kan du finde på den sidste side "Alt det praktiske".


Vel mødt !