Alt det praktiskeAlt det praktiske :


Klinikken er beliggende på Vesterbrogade 62a på Vesterbro i København, lige overfor Københavns Bymuseum, 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård og Vesterport Station. På Vesterbro Torv, 5 minutters gang fra klinikken, er der busstoppested for forskellige busser, der kører i Københavnsområdet.


Priser :


Individuel terapi, parterapi, coaching, rådgivning, sparring, afklarende eller ledsagende samtaler på min klinik, på telefon eller via Skype koster 950 kr. incl. moms og varer op til halvanden time.


Individuel supervision eller individuel faglig vejledning, undervisning ledelsessupervision eller ledelsescoaching på min klinik, på telefon eller via Skype koster 1250 kr. incl. moms og varer en time.


Hvis du bliver forhindret i en aftale, skal du blot give mig besked på sms (ej på mail) inden kl. 18 dagen forinden, i modsat fald må du betale fuld pris for aftalen, selv om vi ikke mødes - det er dog altid muligt at mødes på telefonen i samme tidsrum, som vi havde aftalt at mødes på klinikken, hvis du er forhindret af sygdom, transport eller andet. Hvis du bliver forhindret i en aftale på telefonen eller på Skype, skal du blot give mig besked senest samme formiddag inden kl. 10 - ellers må du betale for aftalen, selv om vi ikke får talt sammen.


Hvis du har spørgsmål, eller du gerne lige vil tale med mig, før du beslutter dig for en aftale kan du blot ringe mig op - det koster ikke noget. 


Efteruddannelsesgrupper :


Deltagelse i efteruddannelsesgrupper om emner indenfor rammen af udvalgte temaer under almindelig psykologi, emner om den 3 delte hjerne, som den er beskrevet af cand. psyk. Susan Hart, emner under rammen for selvforvaltning, selvstøtte og selvregulering, kontakt- og relationskompetence - for psykoterapeuter, coaches, pædagoger, socialrådgivere, ledere og andre, der kunne have interesse i at deltage - aftales individuelt for både omfang, indhold og pris.


Vel mødt.


Psykoterapeut

Susan Beck


Praksis for Psykoterapi


Vesterbrogade 62a, 1 sal

1620 København V.

Tlf. 22 81 14 25


Mail:

terapeutklinik@gmail.com