Alt det praktiske
Alt det praktiske :


Klinikken er beliggende på Vesterbrogade 62a på Vesterbro i København, lige overfor Københavns Bymuseum, 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård og Vesterport Station. På Vesterbro Torv, 5 minutters gang fra klinikken, er der busstoppested for forskellige busser, der kører i Københavnsområdet.


Priser :


Individuel terapi, parterapi, coaching, rådgivning, ledsagende samtaler eller undervisning på min klinik, på telefon eller via Skype koster 950 kr. incl. moms og varer en time.


Individuel supervision eller individuel faglig vejledning, ledelsessupervision eller ledelsescoaching på min klinik eller hos dig i dine lokaler, på telefon eller via Skype koster 1250 kr. incl. moms og varer en time.


Hvis du bliver forhindret i en aftale, skal du blot give mig besked på sms (ej på mail) inden kl. 18 dagen forinden, i modsat fald må du betale fuld pris for aftalen, selv om vi ikke mødes - det er dog altid muligt at mødes på telefonen i samme tidsrum, som vi havde aftalt at mødes på klinikken eller hos dig, hvis du er forhindret af sygdom, transport eller andet. Hvis du bliver forhindret i en aftale på telefonen eller på Skype, skal du blot give mig besked senest samme formiddag inden kl. 10 - ellers må du betale for aftalen, selv om vi ikke får talt sammen.


Hvis du har spørgsmål, eller du gerne lige vil tale med mig, før du beslutter dig for en aftale kan du blot ringe mig op - det koster ikke noget.


Supervision med personalegrupper :


Supervision med personalegrupper på bosted, institution, virksomhed eller andet, der hvor I har lokaler, koster 1500 kr. pr. time incl. moms. Der kan aftales supervision med grupper som løbende supervision x gange om året - der aftales fx i interval en gang om året på faste dage - i den supervisionsramme og med det supervisionstema, der passer for jer.


Eller vi kan aftale løbende supervision over en kortere periode med et særligt behov, fx ved højt sygefravær i gruppen, uoverensstemmelser, debriefing på særligt udfordrende omstændigheder eller erfaringer, hvad end det end måtte være - i sidstnævnte tilfælde kan der være op til et par måneders ventetid. 


Faglig vejledning, foredrag og workshops :


Faglig vejledning, foredrag eller workshops om de emner, der er relevante for jer i jeres lokaler koster 1500 kr. pr. time incl. moms. 


Efteruddannelsesgrupper :


Deltagelse i efteruddannelsesgrupper for psykoterapeuter, personale og ledere på bosteder, institutioner i plejesektoren eller andre steder, aftales individuelt for både omfang, indhold og pris (undervisning er momsfri). Undervisning til efteruddannelse kan både foregå i mine lokaler eller hos jer, hvor I ønsker det, ligesom undervisningen både kan foregå en dag ad gangen af i alt 7 timers varighed incl. pauser, fra en enkelt dag og op til 5 dages varighed - eller undervisningen kan tilrettelægges i internat i op til 5 dages varighed.


Hvis du har spørgsmål til noget her på siden, eller du gerne vil tale med mig om et tilbud til faglig vejledning, foredrag, workshops, efteruddannelser eller supervision af personalegrupper, kan du blot ringe mig op, det koster ikke noget.


Vel mødt.


Psykoterapeut

Susan Beck


Praksis for Psykoterapi


Vesterbrogade 62a, 1 sal

1620 København V.

Tlf. 22 81 14 25


Mail:

terapeutklinik@gmail.com